Oavsett när, var och hur man vill boka sitt företagsevent finns det en rad eventföretag som dagligen arbetar med att hjälpa företag, föreningar och organisationer med att hitta rätt aktivitet och/eller evenemang utifrån syfte, mål och önskemål.

Just för att det finns så mycket att välja på, och för att spara tid och kraft, kan det vara en god idé att vända sig till något av dessa företag för att få hjälp med att välja aktivitet, anläggning, datum etc. Vi har därför tagit fram lite information om några eventföretag som samarbetar med diverse anläggningar runt om i Sverige.

Tips på eventföretag

  • Genom Svenska Möten kan man få hjälp med att boka konferenser, kick-off, boende, mat- och dryck, uppträdanden, föreläsningar mm. över i stort sett hela landet. Man har samarbete med anläggningar i ex. Dalarna, Mälardalen, Västergötland, Östergötland, Skåne, Småland, Västkusten och Storstockholm. Företaget har varit verksamt sedan 1981, och ägs gemensamt av drygt 138 anläggningar.
  • Det finns tusentals olika konferensanläggningar på slott, herrgårdar, kongresscentra, hotell, daganläggningar mm. runt om i Sverige. Mängder av olika företag erbjuder helhetslösningar och står för planering av alla olika delar i önskat program: bokning av föreläsare, aktiviteter, mat, lokaler, boende, underhållning etc.
  • Hos Möten och Event går det att boka Kick-off på en biograf i närheten av orten man arbetar på – de har biosalonger från norr till söder, och från väster till öster. Ett lite annorlunda men roligt alternativ som går utmärkt att kombinera med en presentation alt. kortare föreläsning i salongen före filmen samt avsluta med en god middag. Det finns till och med möjlighet att köpa till de klassiska tillbehören popcorn och läsk!
  • Under årens lopp har tusentals event, allt från julbord och julfester till invigningar, kick-offer och teambuilding-aktiviteter arrangerats av olika eventföretag. Många av dem har samarbeten med anläggningar över hela landet. Ofta beskrivs dessa företaget som kreativa och påhittiga, och inte sällan finns det möjlighet att boka utomhusaktiviteter för den som gillar naturen. Eventföretagen finns där för att hjälpa andra företag och föreningar i arbetet med att skapa god gemenskap och bra sammanhållning.